Dag van de mkb-accountant

Ontmoet andere mkb-accountants en topsprekers tijdens een dagvullend programma dat in het teken staat van ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk de nodige dosis vaktechniek.

Wanneer: donderdag 14 december 2017 van 9.00 tot 18.00 uur
Locatie: Meeting District Nieuwegein
PE-uren: NBA: 6 (code: 89268), RB: 3 (code: 307714)
Toegang: gratis voor leden van de vereniging Novak. Geen lid? Bekijk ons aanbod op de inschrijfpagina.

KLIK HIER OM DIRECT IN TE SCHRIJVEN

Tijdens de Dag van de mkb-accountant laten diverse bekende sprekers hun licht schijnen over ontwikkelingen in het mkb, maar ook over de toekomst van ons vak.

Onder leiding van dagvoorzitter Richard Engelfriet, die bekend staat om zijn humoristische en ontnuchterende uitspraken, nemen wij u mee door een programma dat in het teken staat van vakkennis, klantkennis én zelfkennis. Wij ontmoeten u graag op 14 december!

Programma Dag van de mkb-accountant

De dag kent een plenair programma in de ochtend en in de middag kunt u verschillende deelsessies volgen rondom de thema's klantkennis, vakkennis en zelfkennis. Daarna volgt wederom een interessant plenair programma. We sluiten de dag af met een bijzondere gast en een netwerkborrel.

8:30 – 9:30 inloop

9:30 – 09:45 Dagvoorzitter Richard Engelfriet (dagvoorzitter, spreker, columnist en onderzoeker)

9:45 – 10:00 Opening Marco Moling (voorzitter vereniging Novak)

10:00 – 10:45 Ondernemersbehoeften in het mkb
Hans Biesheuvel (oprichter ONL en oud-voorzitter MKB-Nederland)

10:45 – 11:15 Koffiepauze

11:15 – 11:30 Panelgesprek
Tijdens dit panelgesprek gaat dagvoorzitter Richard Engelfriet in gesprek met Jeanne Aanhane-Bakker RA en Gerrit Laan AA RB over de uitdagingen die er liggen voor de mkb-accountant.

11:30 – 12:30 Maarten’s visie op de mkb-accountant
Maarten van Rossem (Nederlands bekendste historicus)

12:30 – 13:15 Lunchpauze

13:15 – 14:00 De persoonlijkheidskenmerken van de mkb-accountant
Plenaire sessie zelfkennis met Erwin Smidt (organisatiepsycholoog)

14:10 – 16:30 Deelsessies ronde I & II, keuze uit:

Klantkennis: De impact van social media op het mkb-accountskantoor
Door Jeanet Walraven (business developer en social media-pionier)

Vakkennis: fiscale actualiteiten en eindejaarstips
Door Sylvester Schenk (directeur fiscale zaken van het Register Belastingadviseurs (RB))

Vakkennis: actualiteiten regelgeving en kwaliteitsstandaarden mkb-accountants
Door Carel Verdiesen (zelfstandig gevestigd accountant, docent en vice-voorzitter van de vereniging Novak)

16:30 – 17:30 Plenaire afsluiting met bijzondere gast
17:30 – 18:00 Netwerkborrel

Gedurende de dag kunt u de informatiemarkt bezoeken met leveranciers die actief zijn in de mkb-accountancy.

Het programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en wordt de komende periode verder aangevuld.

KLIK HIER OM DIRECT IN TE SCHRIJVEN

Event partners